Hjelpesenter

Gå til Staffers

Slett kontoen min

Hvordan sletter du kontoen din

❌ Slik sletter du kontoen din

Vi synes det er trist at du slutter, men du kan slette Staffers-profilen din når som helst.

Slik gjør du det

  1. Åpne Staffers-appen

  2. Gå til Profil → Rediger profil

  3. Bla ned og trykk på Slett profil

⚠ Hvis du har fullførte eller kommende vakter, blir profilen din lagret i 60 dager for å sikre at utbetaling blir utført.


Data som slettes av Staffers

Når du sletter kontoen din blir disse dataene fjernet:

  • Adresse

  • Opplastede dokumenter

  • BankID

  • Bursdag

  • E-post

  • Facebook-ID & Facebook-navn

  • Etternavn

  • Telefon

  • Bilde-URL

  • Region

  • Alle tillatelser

  • Alle vurderinger


Betalingsdata

  • PayoutPartner kan lagre betalingsdataene dine i opptil 18 måneder for skatteformål (kun hvis du har fått en utbetaling).


Alternativ slettesforespørsel

Du kan også be om sletting av konto via:

Var dette svaret til hjelp?
😞
😐
😁